قالب وبلاگ

سه قانون طلایی برای داشتن یک مرورگر اینترنت ایمن
نوشته شده توسط : سایت رسمی حسابداری و حسابرسی

اگر شما نگران این هستید که ویروس (Virus) ، کرم (Worm) و یا سایر برنامه های بد اندیش وارد سیستم شما شوند. تنها ۳ راه وجود دارد تا شما با پیروی از آنها یک مرورگر اینترنت ایمن را داشته باشید. حال هر چه شما بیشتر برای امنیت رایانه خود اهمیت قائل هستید می توانید با بکار بردن این قوانین امنیت رایانه خود را تا میزان بسیار زیادی تضمین کنید . قوانین بسیار ساده هستند اما با این حال می بینیم که بسیاری از افراد خواه یا نا خواه قوانین را زیر پا گذاشته و هنگامی که رایانه شان با ویروس یا کرم خطرناکی روبرو شد ، تعجب می کنند که چگونه این اتفاق برای رایانه شان رخ داده است.

این قوانین را بکار برید و نگران نباشید چون قبل از اینکه مشکلی برای شما پیش بیاید قوانین مورد نیاز را برای شما بیان کرده ایم.


حال بهتر است برای دیدن این ۳ قانون طلائی ، به ادامه مطلب مراجعه کنید.

قانون طلائی اول - استفاده از اینترنت اکسپلورر(IE) را رها کنید و به کاربران فایرفاکس(Firefox) یا اپرا(Opera) بپیوندید.

اینترنت اکسپلورر یک مرورگر امن نیست چون سراسر از سوراخ های امنیتی می باشد. درست هست که اینترنت اکسپلورر ۷ ایمن تر از مدلهای قبلی خود هست اما با این وجود ایمن تر از فایرفاکس نیست.

هنگامی که پچ امنیتی اینترنت اکسپلورر عرضه شد ، مایکروسافت بخاطر اینکه پچ را در موقع زمانی مناسب عرضه نکرده بود ، رسوا شد. بر طبق روزنامه ی واشنگتن پست ، اینترنت اکسپلورر برای ۲۸۴ روز از سال ۲۰۰۶ سراسر از باگ های امنیتی پرعیب بوده است [منبع] . این مقاله تا ۹ روز برای مقایسه موزیلا فایرفاکس (Mozila Firefox) با اینترنت اکسپلورر(IE) ادامه داشت .

اگر باز هم دلایل گفته شده شما را به اینکه اینترنت اکسپلورر یک انتخاب اشتباه هست ، قانع نکرده ، پیشنهاد می کنم که گذری به ویکی پدیا بندازید تا متقاعد شوید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Criticism_of_Internet_Explorer

البته درست هست که دل کندن از یک مرورگر و پیوستن به مرورگر دیگر کمی سخت هست اما یک تغییر ، شاید ارزش خیلی بیشتری نسبت به آنچه دارید ، داشته باشد.
قانون اول به شما گفته شد ، بنابراین در صورتی که مایل هستید که اینترنتی امن را تجربه کنید از اینترنت اکسپلورر استفاده نکنید.

قانون طلائی دوم - از هیچ تولباری استفاده نکنید.

وقتی می گویم هیچ تولباری (Toolbar) ، منظورمان همه تولبارهاست ، تفاوتی ندارد اگر این تولبار از گوگل ، مایکروسافت ، یاهو ، سیمانتک یا هر جای دیگر باشد. تا الان من به شخصه به هیچ تولباری به طور مطلق و لازم نیاز نداشتم و نه تنها یک تولبار نتوانسته یک نیاز اساسی را برآورده کند بلکه در پشت پرده تولبارها دروازه ی دیگری را می گشایند تا چیزهای مخرب دیگری وارد کامپیوتر شما شود.

حال این روش را تصور کنید که شما داخل یک خانه هستید و بیرون از خانه از زنبور عسل پر هست . شما قصد دارید تا هیچ زنبوری وارد خانه ی شما نشود ، بنابراین سعی می کنید تا هیچ در و یا پنجره ای از خانه را نگشایید ، برای هر تولباری که نصب می شود شما یک پنجره ی این خانه را می گشایید.

اهمیتی ندارد که چقدر یک تولبار مفید است چون اینکار قابل مقایسه نیست با ریسک امنیتی بزرگی که شما با نصب هر تولباری امتحان می کنید.

بنابراین برای امتحان یک اینترنت ایمن ، هیچ تولباری نیز نصب نکنید.

قانون طلائی سوم - از برنامه های اشتراک فایل (File Sharing) همچون Limewire ، Kazaa ، Shareaza ، Edonkey ، Emule ، Bearshare و… استفاده نکنید.

محتوا و فایلهای اشتراک گذاشته شده بروی اینگونه برنامه ها از چیزهای مخرب پر شده اند . بخاطر دارم که از هر ۱۰ فایل گرفته شده از اینگونه برنامه ها یکی از آنها ویروس یا کرم و یا جاسوس بوده اند . بله درسته ، این بسیار جالب هست که شما بتوانید آهنگ های جدید یا برنامه های جدید و یا چیزهای دیگر را به صورت کامل رایگان دانلود کنید ، اما فکر کنید که وقتی به امنیت کامپیوترتان می رسید با اینکار شما در حال بازی کردن با یک اسلحه ی پر هستید.

در حقیقت من بر این باورم که مردم درک می کنند که برنامه های اشتراک فایل یک ریسک بزرگ برای ورود ویروس ها و کرمها هستند ، اما با این وجود هنگامی که رایانه ی آنها دچار یک ویروس یا کرم خطرناک می شود ، آنها گیج می شوند و از خود می پرسند که چگونه این ویروس وارد رایانه آنها شده است.

این مسئله که  شما در روز چقدر کامپیوترتان را از ویروس ها اسکن می کنید یا اینکه چقدر فایروال رایانه شما قدرتمند است ، اهمیتی ندارد. بلکه شما با استفاده از اینگونه برنامه ها در حقیقت در رایانه تان یک خط از آتش قرار می دهید که راه ورود ویروس ها ، کرم ها و … هستند.

پس بنابراین برای تجربه یک اینترنت ایمن از برنام های اشتراک فایل هم استفاده نکنید.

البته این سه قانون گفته شده مربوط به داشتن یک مرورگر ایمن می باشد ، اما چون بخش بیشتری از یک استفاده ی ما مربوط به کار کردن با مرورگرها می باشد ، بنابراین می توانید با رعایت این سه قانون امنیت اینترنت خود را به میزان بسیار زیادی تضمین کنید.





:: موضوعات مرتبط: , ,
:: بازدید از این مطلب : 924
|
امتیاز مطلب : 37
|
تعداد امتیازدهندگان : 11
|
مجموع امتیاز : 11
تاریخ انتشار : پنج شنبه 12 خرداد 1390 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: